top of page

LEDNINGEN
 

Untitled design-3_edited.jpg

Gustav Granberg

Interim Chief Executive Officer 

& Chief Operating Officer

gustav.granberg@plagazi.com

Gustav har en masterexamen i Finans från Instituto Empresa Madrid, med fokus på företagsekonomi. Han kommer senast från Procter & Gamble, där han har jobbat som ekonomichef för två av företagets konsumentmärken och inköpsavdelning sedan 2017.

Untitled design-46_edited.jpg

Leonard Kemper

Chief Financial Officer

leonard.kemper@plagazi.com

Leonard har en masterexamen i bokföring och finans från University of St. Gallen (HSG) och en kandidatexamen i företagsekonomi från University of Exeter. Han kommer senast från Procter & Gamble där han var finanschef inom företagets schweiziska retailverksamhet, den globala inköpsorganisationen och global affärsplanering för Pampers – ett av P&G:s största varumärken.

Untitled design-59.png

Dr. Soran Shwan

Chief Technology Officer

soran.shwan@plagazi.com

Soran har en doktorsexamen i kemiteknik med inriktning på katalys vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Han har också en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi och företagsledning (MBA). Soran har tidigare jobbat på Volvo Group efter att ha varit chef och produktägare för battericellteknik, utveckling av battericeller för nuvarande och framtida elektriska transportlösningar. tidigare har han varit chef och produktägare för katalysatorer och filter. 

Untitled design.png

Michael Engsted

Chief Sales Officer

michael.engsted@plagazi.com

Michael har en kombinerad ingenjörs- och finansbakgrund och har byggt upp sin karriär inom sektorn för förnybar energi i ledande befattningar. Michaels tidigare erfarenheter omfattar bland annat verkställande direktör för AGA:s dotterbolag i Storbritannien, verkställande direktör för två dotterbolag inom miljö och förnybar energi till Kingspan Environmental Ltd och VD för Weiss A/S, en utvecklare av storskaliga projekt inom förnybar energi. 

Untitled design-5.png

Torsten Granberg

Styrelseordförande &

Chief Strategy Officer

torsten.granberg@plagazi.com

Torsten har en Masterexamen i kemiteknik och organisk kemi från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Torsten har haft ledande befattningar inom följande sektorer: oljeindustrin, gasindustrin, processindustrin, och kärnkraftindustrin. Torsten är grundare och huvudägare av Plagazi AB (publ).

Untitled design-38_edited.jpg

Linnéa Lang

Chief Commercial Officer

linnea.lang@plagazi.com

 

Linnéa läser en MBA i Business Administration & Management på deltid vid St. Gallen University samtidigt som hon arbetar för Plagazi. Tidigare har Linnea arbetat och specialiserat sig på "hållbarhets- och påverkansinvesteringar", investeringar med fokus på hållbarhet och skapande av positiv inverkan på miljön. Hon har arbetat på UBS i Zürich och Symbiotics SA i Genève.

bottom of page