top of page

LEDNINGEN
 

Untitled design-5.png

Torsten Granberg

Chief Executive Officer

torsten.granberg@plagazi.com

Torsten har en Masterexamen i kemiteknik och organisk kemi från KTH Kungliga tekniska högskolan. Under hans år i branschen har Torsten arbetat inom följande sektorer: olja, industrigas, processindustrin och kärnkraftsindustrin. Torsten är grundare och huvudägare av Plagazi AB (publ).

Untitled design-46_edited.jpg

Leonard Kemper

Chief Project Officer

leonard.kemper@plagazi.com

Leonard har en masterexamen i bokföring och finans från University of St. Gallen (HSG) och en kandidatexamen i företagsekonomi från University of Exeter. Han kommer senast från Procter & Gamble där han var finanschef inom företagets schweiziska retailverksamhet, den globala inköpsorganisationen och global affärsplanering för Pampers – ett av P&G:s största varumärken.

Untitled design-3_edited.jpg

Gustav Granberg

Chief Financial Officer & Head of Investor Relations

gustav.granberg@plagazi.com

Gustav har en masterexamen i Finans från Instituto Empresa Madrid, med fokus på företagsekonomi. Han kommer senast från Procter & Gamble, där han har jobbat som ekonomichef för två av företagets konsumentmärken och inköpsavdelning sedan 2017.

Untitled design-38_edited.jpg

Linnéa Granberg

Chief Commercial Officer

linnea.granberg@plagazi.com

 

Linnéa har en kandidatexamen från Ecole Hôteliere de Lausanne. Tidigare har Linnea arbetat och specialiserat sig på " hållbarhets- och påverkansinvesteringar", vilket innebär investeringar med fokus på hållbarhet och skapande av positiv inverkan på miljön. Hon har arbetat på UBS i Zürich och Symbiotics SA i Genève.

Untitled design-48_edited.jpg

Robert Bock

Vice President Sales Central Europe

robert.bock@plagazi.com

Robert har en kandidatexamen i ingenjörsekonomi från

Karlsruhe University of Applied Sciences. I 26 år har han varit Managing Director för Bock Handelsvertretung GmbH, som arbetar inom maskinteknik med maskintekniska företag inom läkemedels-, medicinteknik-, fordons-, vitvaru-, ventilations- och elindustrin samt mikromontering.

Untitled design-47_edited.jpg

Dr. Thomas Bürki

Head of Technology

thomas.buerki@plagazi.com

Thomas har sedan 25 år specialiserat sig på energieffektivitet och klimatskydd i näringslivet samt på frågor som rör energi-, miljö- och klimatskyddspolitik. Han grundade Thomas Bürki GmbH som är verksam inom energi, miljö samt politisk rådgivning.

bottom of page